Daytrading kurs – Utbildning

*Vill du börja Daytrejda?mekanisk trading
*Vill du börja automattrejda? (algo & robottrading)
*Vilken mäklare skall jag välja?
*Vilken programvara skall jag välja?
*PENGAR TILLBAKA GARANTI (läs mer nedan)
*Vill du inte handla mekaniskt utan manuellt?
*Vill du börja trejda svenska marknaden eller tyska eller kanske den amerikanska?
*Vill du kunna utveckla strategier utan att överoptimera (curvefitting)
*Vill du lära dig ett sätt att utveckla strategier som är robusta utan sk. curvefitting (överoptimering)?

Ja, då har du kommit rätt. Jag har jobbat som trader i många år och lever på det och har även i några år varit i händelsernas centrum USA och varit både trader och mentor/coach där.
Jag tror mig ha sett mycket inom daytrading och tror mig även kunna coacha just dig mot det mål du satt upp att nå. Passa på att utnyttja min långa erfarenhet och ställ alla dom frågorna som du burit på och önskat att någon kunde svara på. Kanske jag är den som kan hjälpa dig?

Vem är jag?

Jag är en vanlig daytrader som försörjer sig på det. Jag känner mig oerhört privilegierad att kunna syssla med någonting som jag älskar. Jag hoppas att alla någon gång hittar dit där jag är idag och kunna få ha möjligheten att längta till jobbet varje dag. Jag handlar nästan uteslutande med terminer på många marknader världen över.
Min erfarenhet kommer från att ha trejdat den amerikanska aktiemarknaden i över 20år och designat tradingssystem i nästan lika lång tid. Jag har under denna tid dessutom hunnit med att under en tid vara kontorschef, varav en av uppgifterna var att lära upp nya traders, på en av USA största daytradingfirmor (Prop trading). Huvudfokus är fortfarande på de amerikanska börserna även om jag handlar på ett flertal börser runt om i världen idag. Jag har lång erfarenhet inom både aktie- och terminshandel.

Intresserad? I så fall tar vi ett snabbt Skypesamtal och pratar en stund om dina mål och önskemål. Om vi båda känner att det kan ge något så börjar vi jobba ihop. Hör av dig om du är intresserad. Mail finns här.
Soybean Mean revert intraday 1 minute system
Daytradingutbildningen är i nuvarande form en och en.Det är ingen traditionell utbildning på det viset att jag kommer att prata och du lyssna och att jag kommer gå igenom en massa Powerpointpresentationer eller videos. Nej, utbildningen är mer i form av en skräddarsydd utbildning där jag även agerar mentor. Jag kommer skräddarsy varje persons utbildning för att var och en skall få ut så mycket som möjligt av detta och lägga extra mycket tid på att förstå var man befinner sig i sin utvecklingskurva och vad man vill få ut av det.
Sedan tar vi oss tillsammans mot det uppsatta målet och lär oss det som är viktigt på vägen.
Vi kommer under en månad (eller längre om önskemål finns) via, email och Skype (eller telefon), gå igenom det som är viktigt för att var och en skall nå sitt uppsatta mål och även följa upp det med mailsupport i totalt 3 månader. (Mailsupporten beräknas från när utbildningen startar).
Något av det vi kommer gå igenom är en daytradingstrategi som kommer göra så att du börjar tjäna pengar med en gång efter utbildningen. Utöver detta så kommer jag gå igenom hur du fortsätter och utvecklar nya strategier och kompletterar din portfölj hela tiden med nya fräscha strategier och även vilka krav man måste ha när man utvecklar något nytt.
PENGAR TILLBAKA GARANTI – Är du inte nöjd efter halva första lektionen så får du alla pengar tillbaka. Säg bara till så skickar jag tillbaka pengarna utan frågor. Efter att utbildningen är påbörjad så återbetalas inga pengar.
Här kan du läsa lite mer om mig och min tradingerfarenhet.
123123

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *